Начало ММА Симеон Кючуков с успешна операция на ръката (СНИМКА)
0

Симеон Кючуков с успешна операция на ръката (СНИМКА)

Симеон Кючуков с успешна операция на ръката (СНИМКА)
0

Поморийският гигант Симеон Кючуков вече се възстановява, след като преди дни е претърпял успешна опертация на дясната ръка.

Припомняме, че Симбата получи контузия по време на мача си с великана Толя Чумак в MAXFIGHT 38. В сблъсъка в супер тежка категория Кючуков записа победа с технически нокаут над 125-килограмовия румънец, но скъса сухожилие и мускулни влакна. В началото на месец май Кючуков се подложи на операция на сухожилието на дясната си ръка.

„Оперираха ме в Пирогов. Чувствам се добре, но заради леката болка все още не тренирам силово. Лекарските препоръки са да не натоварвам ръката си два месеца, заради което е и обездвижена. За сега тренирам с леки кросове и походи. Надявам се на бързо възстановяване”, сподели Кючуков.

„Симеон е в добро здраве, но лекува контузия, заради която не тренира на 100 процена. През годините се е възстановявал бързо при получаване на травми и различни контузии, очаквам и този път бързото му връщане във форма. Но към момента за 2 август участието му на ринга е под въпрос” , сподели треньорът на Симеон Кючуков, Теодор Карастоянов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.