Начало ММА Стипе Миочич иска трилогия с Нгану
0

Стипе Миочич иска трилогия с Нгану

Стипе Миочич иска трилогия с Нгану
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич, който загуби титлата си след поражение от Франсис Нгану, очаква да превърне конфронтацията с камерунския гигант в трилогия.

Чувствах се добре. Дадох му първия рунд, но не се притеснявах от това, защото той винаги е по-силен в първия рунд. Затова го оставих да подиша малко. Той все още беше добро състояние, но не се притеснявах, защото имахме четири рунда пред нас. Тогава го хванах с десен прав, поколебах се за частица от секундата и той ме хвана с тази кука. Какво мога да направя – гадно е„, каза Миочич.

Нгану: Големите мечти се случват с направата на малки стъпки (СНИМКА)

Искам да върна онова, което ми принадлежи. В момента се опитвам да кача до 102 килограма. В последната битка тежах 94 – теглото просто си отиде заради тренировките. Сега се опитвам да кача малко тегло. Както казах, чувствах се добре в битката, но 20 килограма ще помогнат и ще се чувствам много по-силен. Франсис е голям пич„, добави бившият шампион.

Припомняме, че през април 2018 г. Стипе Миочич защити успешно титлата на UFC в тежка категория, побеждавайки Франсис Нгана с единодушно решение след пет рунда, а преди месец загуби предсрочно от Хищника в реванш, след като беше победен с нокаут във втория рунд.

Нгану нокаутира Миочич за пояса при тежките в UFC