Начало ММА Стърлинг разкритикува Джоунс и Миочич, за дето не дават шанс на Аспинал (ВИДЕО)

Стърлинг разкритикува Джоунс и Миочич, за дето не дават шанс на Аспинал (ВИДЕО)

Стърлинг разкритикува Джоунс и Миочич, за дето не дават шанс на Аспинал (ВИДЕО)
0

Том Аспинал изглежда остава в изолация, въпреки статистиката и междинната си титла в тежка категория на UFC, защото Джон Джоунс и Стипе Миочич многократно заявяват, че биха влезли в клетката само и единствено един срещу друг. Това постави британеца в изолация, а този факт не се харесва на бившия шампион в категория „петел“ – Алджамейн Стърлинг.

„Алджо“ припомня времето, когато самият „Боунс“ изгради името си. Витор Белфорт, Чаел Сонен, Гловър Тейшейра и всички останали величия по дивизиите приеха предизвикателствата на Джоунс, когато бе изгряваща звезда, като така на практика той изгради своето-собствено име, за да може днес да има аргументите, че е може би най-великият MMA боец на всички времена.

Аспинал от своя страна прекара година в лечение на контузия, след което се завърна и в рамките на два мача от по една минута нокаутира Марчин Тибура и Сергей Павлович, за да продължи доминантната си серия над останалите бойци в неговата позиция. Сега, когато той е в подножието на върха, изглежда, че няма с кого да се бие, за да си спечели шампионската титла. Остава му може би да се разправи само със Сирил Ган и тогава всички потенциални претенденти ще останат в миналото, докато Джоунс и Миочич чакат за мач помежду си в рамките на втора поредна година.

@funkmastermma Talk about being in a very rare but weird situation. I don’t know what’s right or wrong anymore other than what do the fans want? So what fight do you guys want to see?? • #TheWeeklyScraps #UFC #Podcast #DailyPodcast ♬ original sound – Aljamain Sterling