Начало ММА Стърлинг се оперира: Отново мога да живея без болка
0

Стърлинг се оперира: Отново мога да живея без болка

Стърлинг се оперира: Отново мога да живея без болка
0

Действащият шампион на UFC в полутежка категория Алджамейн Стърлинг претърпя успешна операция за подмяна на междупрешленните дискове в клиника в Лос Анджелис, сподели самият той в социалните мрежи.

Много благодаря на д-р Робърт Уоткинс за възстановяването на врата ми с подмяна на диска между шестия и седмия прешлен“, написа Стерлинг в Instagram.

Повечето от силите се върнаха веднага и вече няма изтръпване или болка! 15 април е първият ми ден по пътя към възстановяване. Ще ви разкажа всичко в моя YouTube и Instagram канал. Накрая отново мога да живея без болка!„, добави шампионът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aljamain Sterling (@funkmastermma)

Малко преди операцията Стърлинг заяви, че процесът на рехабилитация ще отнеме поне пет месеца, като по този начин даде да се разбере, че реваншът с Пьотр Ян ще се проведе не по-рано от октомври тази година.

В началото на миналия месец американецът беше обявен за новия шампион на UFC в полутежка категория поради дисквалификацията на руския боец, който в четвъртия кръг от битката за титлата нанесе непозволен удар с коляното в главата на противника и загуби колана си.