Начало Видео Тема от „BOEC.BG“: Каква е ролята на мениджърите в ММА (ВИДЕО)

Тема от „BOEC.BG“: Каква е ролята на мениджърите в ММА (ВИДЕО)

Тема от „BOEC.BG“: Каква е ролята на мениджърите в ММА (ВИДЕО)
0

Една от темите, които засегнахме в предаването „BOEC.BG“, е за ролята на мениджърите в бойните спортове. По този повод в студиото ни гостува Христо Чапанов, който е познат в работата си в ММА средите. Той се насочва към тази професия, след като дълги години живее в меката на смесените бойни изкуства – САЩ.

„Като всяка друга професия и тази има своята специфика. Специално за мениджърството в професионалния ММА бих казал, че е от голямо значение, е човекът да има  усет към това какви умения имат самите бойци, и как да организира срещите, за да бъдат равностойни и интересни“, посочва Чапанов.

Защо ММА е толкова популярен в света и каква е ситуацията в България бяха сред въпросите, които дискутирахме с Чапанов.

„Най-голямата причина е, че спортът е много аткрактивен. Вдига адренали на зрителите и може би затова е предпочитан“, посочи ни той.

И още за UFC, работата с българските бойци, за школите у нас, както и препоръките към тях, гледайте в споделеното видео:

„BOEC.BG“ – предаването, което е посветено изцяло на бойните спортове и изкуства, може да гледате всяка неделя от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.