Начало ММА The Ultimate Fighter 31, Дейна Уайт остана доволен от видяното (Видео)

The Ultimate Fighter 31, Дейна Уайт остана доволен от видяното (Видео)

The Ultimate Fighter 31, Дейна Уайт остана доволен от видяното (Видео)
0

„The Ultimate Fighter 31“ се завърна във вторник за Епизод 11, когато съотборниците, превърнали се в опоненти, се сблъскаха в това, което Дейна Уайт впоследствие нарече, битката на сезона.

В Епизод 11, съотборниците от отбора на Чандлър, Кърт Холобо и  Джейсън Найт, се хвърлиха във вълнуващ полуфинал в лека категория.

Двамата бойци преминаха безпроблемно кантара и по този начин всичко беше готово за битката.

Още от самото начало двамата бойци тръгнаха яростно напред, като разменяха тежки удари. Постепенно в хода на рунда Кърт започна да доминира и ударите ми започнаха да намират целта по-често. Двамата бойци предпочетоха боя в стойка.

Вторият рунд отново стартира с бой от стойка, като по лицето на Джейсън имаше поражения от тежките удари на Кърт. И в този рунд превеса бе на страната на Кърт Холобо, но и Джейсън Найт не му оставяше длъжен нанасяйки тежки ритници в трупа му. Но това не бе достатъчно, в средата на рунда Кърт притисна в ъгъла на клетката Джейсън нанасяйки му страховити удари в главата, което принуди съдията да прекрати битката.

Макгрегър, Чандлър и Уайт останаха удивени от видяното.

Уайт сподели: „Това беше невероятно. Това е битката на сезона. Това е битката, която исках да видя, двама гадни UFC ветерани, които умират да се върнат в UFC. И двамата искаха да стоят и да раздават тежки юмруци. Точно това направиха в първия рунд, като размениха удари, знаейки точно какво е важно в тази битка. Бях много впечатлен и от тези двамата. Невероятна битка, най-добрата за сезона досега.”

тагове: