Начало ММА Ти Джей Дилашоу e във върхова форма (СНИМКА)
0

Ти Джей Дилашоу e във върхова форма (СНИМКА)

Ти Джей Дилашоу e във върхова форма (СНИМКА)
0

Ти Джей Дилашоу е взел дебюта си в категория муха на сериозно. Настоящият шампион в категория петел показа как се е смалил и е изчистил ненужните мазнини от тялото си преди битката с Олимпийския шампион по борба и настоящ шампион при най-леките Хенри Сежудо.

Боецът публикува снимка в профила си, на която е заедно с главния си треньор Дуейн Людуиг, боецът от Белатор Хуан Аркулета и треньора му по бразилско жиу-жицу Филип де ла Моника.

Дилашоу трябва да редуцира теглото си до 57 килограма за битката със Сежудо на 19-ти януари. Събитие на UFC за първи път ще бъде предавано по ESPN. Бойната гала вечер ще предложи и двубои между Грегор Гилеспие и Янси Медейрос, Доналд Серони и Алекс Хернандес, Джоусеф Бенавидез и Дъстин Ортиз.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Killer workout last night with my crew! @bangmuaythai @philipefurao @jarchmma. #lean #jackedcity @boostmobile @virusintl @musclepharm

Публикация, споделена от tjdillashaw (@tjdillashaw) на

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".