Начало ММА Той е продавал билети на гише, докато мачмейкър не го вкарва в битките с голи ръце – запознайте се с Кай Стюарт

Той е продавал билети на гише, докато мачмейкър не го вкарва в битките с голи ръце – запознайте се с Кай Стюарт

Той е продавал билети на гише, докато мачмейкър не го вкарва в битките с голи ръце – запознайте се с Кай Стюарт
0

Кай Стюарт е сред любопитните имена в бойните среди. Той е само на 22 години, бие се с голи ръце в набиращата популярност организация BKFC и е отказал да преследва кариера в „стандартен ММА формат“. Докато организацията привлича ветерани от смесените бойни изкуства от различни компании, които да предизвикват интерес и рекламират този тип единоборство, младокът е един от малкото, които са предпочели такъв тип кариера пред октагона на малките ръкавици и големите светлини.

„Избрах да се бия с голи ръце. За повечето хора това е последният шанс в кариерата им. Там е разликата. Това е тяхна последна спирка, а за мен това е първият ми избор„, обяснява Кай в интервю за ММА Fighting.

Стюарт започва с борба на 4 години и достига прилично ниво в ранната си младост. Решава, че смесените бойни изкуства са логичният избор за него и дори постига една победа. Продава билети на гише в щата Монтана, когато изненадващо мачмейкър от компанията се приближава към него и се обръща с думите дали е на правилното място или иска нещо повече.

„Попитаха ме дали наистина искам да продължа да продавам билети. След това аз попитах себе си. Имах сериозни разговори с приятелката и треньорите си. Нещата изведнъж си дойдоха на мястото„, коментира още Кай.

Така боецът започва с битките без ръкавици и признава, че му харесва.

„Мислех, че ще е само веднъж, но сега съм решен да остана. Компанията, хората, които срещнах, социалните мрежи, обичам това нещо„, амбициран е бившата ММА надежда.