Начало ММА Том Аспинал е готов да се изправи срещу машината за нокаути Сергей Павлович

Том Аспинал е готов да се изправи срещу машината за нокаути Сергей Павлович

Том Аспинал е готов да се изправи срещу машината за нокаути Сергей Павлович
0

Том Аспинал и Сергей Павлович са две от най-вълнуващите имена в тежка категория за UFC в момента, но по стечение на обстоятелствата нито един от тях няма да се бие скоро за титлата в дивизията. Вместо това е прекалено вероятно да ги видим един срещу друг още при следващата им поява в октагона. Такава готовност поне заяви британецът.

Остава само един тип, а? Големият руснак, с когото никой не иска да се бие. Аз бих се качил на ринга с него. Ще съм щастлив, ако мога да се бия със Сергей Павлович“, каза Аспинал пред The Mac Life.

Павлович е в серия от шест поредни нокаута в първия рунд, като се е прицелил в абсолютния рекорд по този показател.

Аспинал пък има 9 поредни победи, ако изключил загубата срещу Къртис Блейдс през юли 2022 г., когато получи ужасна контузия в коляното още след 15 минути игра и трябваше да прекара цяла година в лазарета. Междувременно само веднъж победите му са идвали след първата част и това бе срещу Андрей Арловски през февруари 2021 г. и стана със събмишън във 2 рунд.

Очаква се все пак думата и на Сирил Ган, който си върна първото място в ранкинга на основните претенденти. Също така Джон Джоунс ще трябва да защити колана си срещу Стипе Миочич на 12 ноември. Слуховете там обаче са, че и двамата ще обявят край на кариерите си, независимо от изхода.