Начало ММА Топ боец от UFC сложи край на кариерата си
0

Топ боец от UFC сложи край на кариерата си

Топ боец от UFC сложи край на кариерата си
0

Чад Мендес закачи ръкавиците на пирона. Един от най-добрите бойци за всички времена в категория перо на UFC сложи край на професионалната си кариера след загубата от Александър Волкановски на UFC 232 миналия уикенд.  Двамата си спретнаха здрава битка и си спечелиха по 50 000 долара бонус за най-зрелищен двубой на вечерта. „Money“ успя да изпрати в нокдаун Волкановски във втория рунд, но „The Great“ успя да се възстанови и нокаутира Чад в третата и последна част.

Мендес има победи над имена като Къб Суонзън, Дарън Елкинс, Коди Макензи, Клей Гуида, Ники Ленц, Рикардо Ламас и Майлс Джури. Той се завърна по-рано тази година след 2-годишно наказание заради употреба на забранени допинг субстанции. На три пъти боецът от „Team Alpha Male“ участва в шампионски двубои, но така и не успя да докосне златния пояс на организацията. Жозе Алдо го надви два пъти, а Конър Макгрегър го нокаутира във втория рунд в битка, която бившият борец прие с по-малко от 2 седмици предизвестие.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".