Начало ММА Треньорът на Фьодор починал от коронавирус
0

Треньорът на Фьодор починал от коронавирус

Треньорът на Фьодор починал от коронавирус
0

Треньорът на легендата Фьодор ЕмелианенкоВладимир Воронов е починал следствие на усложнения от COVID-19. Това твърдят няколко руски медии.

Днес Емелианенко обяви смъртта на своя наставник в социалните мрежи. През последната седмица 55-годишният Воронов е бил в интензивно лечение и на командно дишане в една от болниците в Абакан. Още преди заболяването специалистът е имал проблеми със сърцето и кръвното налягане.

Почина треньорът на Фьодор Емелианенко

На 3 юли коронавирусът причини смъртта на Абдулманап Нурмагомедов, баща и треньор на шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Нурмагомедов-старши се зарази с COVID-19 в края на април, вирусът доведе до инфаркт, сърдечна операция, инсулт и две кома. Абдулманап се възстанови от COVID-19, но състоянието му продължи да бъде тежко и до смъртта си Нурмагомедов беше на респираторно дишане.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Умер мой тренер Владимир Михайлович Воронов. ⠀ С самого детства Владимир Михайлович был частью семьи, требовательным наставником. Он всегда был рядом в тяжёлые и счастливые моменты моей жизни. ⠀ Владимир Михайлович был не только тренером, но и отцом для многих спортсменов. Он вырастил чемпионов, сильных духом, верил в молодых ребят и помогал найти им свою дорогу в жизни. ⠀ Прошу ваших молитв о новопреставленном Владимире. Мои самые искренние соболезнования родным и близким Владимира Михайловича.

Публикация, споделена от Федор Емельяненко (@fedoremelianenkoofficial) на