Начало ММА Треньорът на Израел Адесаня казва, че Ду Плесис е изпуснал своя шанс за битка за титлата

Треньорът на Израел Адесаня казва, че Ду Плесис е изпуснал своя шанс за битка за титлата

Треньорът на Израел Адесаня казва, че Ду Плесис е изпуснал своя шанс за битка за титлата
0

Ако зависеше от треньорът на Израел Адесаня , Дрикъс Ду Плесис трябва да се бие отново, преди да получи нов шанс за злато.

Дрикъс (20-2 MMA, 6-0 UFC) се утвърди като претендент №1, когато постигна TKO на бившия шампион Робърт Уитакър на UFC 290 през юли. Въпреки това южноафриканецът не успя да се подготви за UFC 293 на 9 септември в Сидни за среща за колана на шампиона в средна категория Израел Адесаня.

Главният треньор на Изи знае, че в крайна сметка не зависи от него, но обясни защо не трябва да се дава шанс Дриъс за бой за златото.

„Но вие не знаете какво прави тази машина. Не познаете UFC. Не знаеш какво правят. Не знаете как се въртят нещата. Никога не се чувствайте комфортно там, където сте. Ако има нещо пред вас, за което сте работили цял живот, не мислете нито за минута, че не може да ви бъде отнето просто ей така. И той го имаше и го остави да се изплъзне. Така че, те не могат да седят удобно, мислейки, че имат следващия шанс след Стрикланд, защото го нямат, защото познавам този спорт. И сега те не трябва да седят удобно, мислейки, че имат следващия шанс, защото в този спорт това просто не е вярно. каза Бареман.