Начало ММА Уайдман: Една загуба и всичко за Чимаев приключва
0

Уайдман: Една загуба и всичко за Чимаев приключва

Уайдман: Една загуба и всичко за Чимаев приключва
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Крис Уайдман каза за какво мисли Хамзат Чимаев, които ще се бие Леон Едуардс в полусредна категория.

„Сега нямам предложения. Миналата седмица беше по-интересно, предлагаха ми различни бойци. И сега настъпи тишина. Първо ми предложиха битка с Чимаев, съгласих се и вече започнах да харесвам тази битка. Сега имам леко нараняване на хрущяла на реброто си. Трябва да бъде много внимателен, за да не се влоши травмата и да не я повторя. Казах им, че ще съм готов да се бия в средата на януари. Много исках да се бия с Чимаев, защото всички смятат, че бойците се страхуват от него. Искам да се бия с най-добрите. Ако е толкова добър, тогава да видим. Да видим как ще се справи с мен“, започна Уайдман.

„Битката беше интересна за мен, но на следващия ден разбирам, че той ще се бие с третия класиран в полусредна категория, което е необичайно. Така че борбата ми с него няма да се състои скоро“, добави бившият шампион.

„Точно преди предложението за Чимаев ми предложиха Дерек Брансън за средата на януари. Аз също се съгласих с това, но UFC каза, че все още няма сделка. Доколкото знам, той отказа. Вярвам, че в момента той не ме смята за достоен противник. Той е с поредица от три победи и мисля, че смята, че заслужава повече.

Така че Брансън не се интересува от мен, а Чимаев ще се бие с Леон Едуардс в полусредна категория. В момента нямам нищо, но до януари ще съм готов и ще предпочета нещо интригуващо“, каза още Вайдман.

„Ако Чимаев загуби Едуардс, тогава интересът ще изчезне напълно. Особено като се има предвид неговия рекорд и опит. Зад него има шум, така че ми беше интересно да проверя дали наистина е добър, но ако загуби всичко свършва“, завърши Уайдман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.