Начало ММА Уайлдър: Ще убия някого в ММА
0

Уайлдър: Ще убия някого в ММА

Уайлдър: Ще убия някого в ММА
0

Дионтей Уайлдър стана поредната звезда от боен спорт, която флиртува с възможността да се прехвърли в смесените бойни изкуства.

Шампионът на Световния боксов съвет призна, че няма нищо против да участва в двубой на „разменено гостуване“ в своя спорт и след това в ММА срещу същия противник.

„И преди съм го казвал, разбира се. За мен няма проблем да се бия в моя спорт и след това да отида в другия. В ММА имаш право да се качиш върху съперника си и да го налагаш в лицето, а ускорението и гравитацията усилват ударите. 113-грамови ръкавици, вече говорим за изхвърляне на хора от ринга, но в този спорт със сигурност ще го направя, човече. Става въпрос за различни правила и нови неща, аз притежавам много умения, интелект и познания за битките, точка. Разбирам защо много от момчетата в ММА идват в бокса – защото там трябва да си на крака през цялото време, да си ши*ан мъж за 36 минути. Но нямам нищо против да отида и в другия свят. Един на един, нека най-добрият победи“, каза Уайлдър пред ThaBoxingVoice.

Въпреки това 34-годишният американец не очаква тези планове скоро да се превърнат в реалност.

„Знаете, че това са фантазии. Не мисля, че нещо от това би се реализирало, прекалено опасен съм за всеки в който и да било боен спорт. Наистина бих могъл да отнема човешки живот, защото притежавам необходимата сила, това е проклетата истина“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.