Начало ММА Уайт към Коста: Ти не си блогър, а боец
0

Уайт към Коста: Ти не си блогър, а боец

Уайт към Коста: Ти не си блогър, а боец
0

Президентът на UFC Дейна Уайт коментира изявлението на Пауло Коста , който отказа да се бие с Джаред Каноние, като обясни, че не е подписал договор за битката.

Не мисля, че това е вярно. Доколкото знам, той е подписал договор за битка, но може да не се бие. Предлагам три битки годишно. Такъв е случаят с всички – предлагам им по три битки годишно. Но щом не иска да се бие, няма да се бие„, каза Уайт.

По отношение на изявлението на бразилеца, че блогърите получават повече от бойците в UFC за своите битки и че ръководството на организацията трябва да преразгледа договора му, Уайт даде ясно да се разбере, че Коста не е в ситуация да иска повишение.

За да бъдеш успешен блогър трябва да стартираш канал в YouTube на 13 и да започнеш да популяризираш името си, а след това може да си на този ринг в събота. Той не е проклет ютубър, той е боец и с това си изкарва хляба. Или не – всичко зависи от него. И не е в състояние да изисква безумни пари след последното си представяне. Или искаш да се биеш, или не. Ако нямаш желание – прави това, което искаш и когато си готов да се биеш ме уведоми„, ядоса се босът на UFC.

Bитката между Пауло Коста и Джаред Каноние трябваше да води турнира на UFC on ESPN на 21 август , но сега на четвъртия в рейтинга на UFC в средна категория ще се изправи срещу Калвин Гастелум.