Начало ММА Уайт за инхалатора на Харди: Не знам какво си мислеха
0

Уайт за инхалатора на Харди: Не знам какво си мислеха

Уайт за инхалатора на Харди: Не знам какво си мислеха
0

Президентът на UFC Дейна Уайт разкри изумлението си от противоречивата ситуация около победата на Грег Харди над Бен Сосоли.

Гарди спечели с единодушно решение на UFC on ESPN 6, но между втория и третия рунд използва инхалатор, което доведе до отмяна на победата му. Шефът на UFC призна, че е останал шокиран от действието и не е знаел какво се случва.

„Беше лудост. Всички ми крещяха: „Той използва инхалатор! Той използва инхалатор!“. Аз даже не успях да схвана за какво става въпрос. „Как така?“. След двубоя отидох до треньора му Дин Томас и му казах: „Какво, по дяволите, правите? От къде на къде имате инхалатор?“ Каза ми, че комисионерът им е позволил. „Кой комисионер? Кога? Как?“. Моите хора веднага започнаха разследване, за да разберат какво се случва. Ако изгледате видеото, можете да видите как се стана. Харди го поиска и го попитаха: „Одобрено ли е?“, а той казва, че има позволение от Антидопинговата асоциация, защото е вписано в документите, че използва инхалатор. Нямам представа какво си мислеха всички, замесени в това. Ще започна с това, не искам да съм негативен, но тези момчета не са правили много големи мачове, това не е Лас Вегас. Личи си по съдиите, решенията и такива неща, нямат опит“, каза Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.