Начало ММА Уайт затръшна вратата пред Леснар
0

Уайт затръшна вратата пред Леснар

Уайт затръшна вратата пред Леснар
0

Президентът на UFC Дейна Уайт не очаква Брок Леснар да направи ново завръщане в сериите.

Мнозина от феновете се надяваха 41-годишният кечист да получи шанс да се бие за световната титла в тежка категория срещу притежателя й Даниел Кормие. Леснар сръга шампиона в края на UFC 226 през юли 2018 г. и малко след това стартираха преговори за двубой между тях. Преговорите обаче пропаднаха, след като кечистът обяви пред Уайт, че прекратява кариерата в ММА.

„Той приключи. Взе решение. Не знам какво се случва с него в онзи, другият свят. Последно чух, че преговаря за нов договор с Винс Макмеън и иска да остане в WWE. Винаги съм имал добри взаимоотношения с Брок, разбирали сме се добре помежду си. Когато вземаш решение да се биеш или не, психически трябва да си подготвен да излезеш в октагона. Трябва да си напълно отдаден на боевете. Ако не си – по-добре да не се биеш“, каза Уайт пред TMZ.

Последната среща на Леснар беше през юли 2016 г., когато спечели с единодушно решение срещу Марк Хънт, но резултатът беше анулиран след като Брок се провали на тест за употреба на забранени стимуланти.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.