Начало ММА UFC 241 ще бъде в Абу Даби

UFC 241 ще бъде в Абу Даби

UFC 241 ще бъде в Абу Даби
0

UFC обяви датите за няколко от своите предстоящи събития. От организацията попълниха своя календар до ноември.

Първото бойно шоу, за което UFC набеляза дата е в Уругвай на 10 август. Второто ще бъде на 7 септември в Абу Даби. Очаква се на него да се завърне голямата звезда – Хабиб Нурмагомедов, в мач срещу временния шампион при леките Дъстин Порие. Галата е UFC 241, а почти сигурно това ще бъде главната битка. Това ще е третото голямо бойно шоу на UFC в Абу Даби след 2010 и 2014 година.

Последното събитие, което беше обявено – ще се проведе на 16 ноември в Сао Пауло, Бразилия. Много е вероятно Жозе Алдо да сложи край на славната си кариера в тази нощ. Бразилският мегаполис приема UFC всяка година от 2013 насам.

Снимка: БТА
тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.