Начало ММА UFC може да организира галавечер на „Анфийлд“ в Ливърпул? (ВИДЕО)

UFC може да организира галавечер на „Анфийлд“ в Ливърпул? (ВИДЕО)

UFC може да организира галавечер на „Анфийлд“ в Ливърпул? (ВИДЕО)
0

UFC все по-уверено излиза от рамките на САЩ, за да провежда своите галавечери, тъй като организацията се радва на огромен успех зад граница. Това се дължи най-вече на факта, че все повече атлети от различни точки на света се борят за големите отличия. Сред тях е и Пади Пимблет, който през миналия уикенд победи Тони Фъргюсън. Именно от него идва предложението за събитие на стадион „Анфийлд Роуд“, където играе футболният гранд Ливърпул в едноименния град.

Пимблет разкри, че е в близки отношения, както с играчите, така и с ръководството на „мърсисайдци“. Така той би искал да съдейства на Дейна Уайт, за да влязат в контакт и да се опитат да организират една от най-големите MMA галавечери в историята пред 60 000 зрители.

UFC вече имат в графика си събития в Лондон, Дъблин, Париж, Абу Даби, Сидни и къде ли още не, така че Ливърпул би могъл да е поредният град, в който най-голямата MMA организация да гостува.

@ufceurope Paddy The Baddy in front of 60,000 at Anfield?! ⚽️ #ufc #liverpool #liverpoolfc #paddythebaddy #paddypimblett #ufceurope #ufcfighter #ufcvideo #ufc296 #mma #mmafighter ♬ original sound – ufceurope