Начало ММА Уникален нокаутьор може да е следващият съперник на Багата

Уникален нокаутьор може да е следващият съперник на Багата

Уникален нокаутьор може да е следващият съперник на Багата
0

Най-вероятният следващ съперник на Благой Иванов е американецът Уолт Харис, информира Sportal.bg. Срещата на тежкия нокаутьор и Багата трябва да бъде обявена официално до дни.

Справка на Boec.BG показва, че Харис се намира на 14-о място в ранглистата на UFC. Това е с 3 позиции по-назад от моментното класиране на най-добрия ни ММА боец. Победителят от срещата трябва да влезе в челната десeтка на тежка категория.

36-годишният Харис има 12 мача в най-популярната организация за смесени бойни изкуства, а общо битките му са 21. Негово дело е един от най-бързите нокаути в историята – за 12 секунди успя да приспи ветерана Алексей Олейник на галавечер в Сан Антонио миналия уикенд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.