Начало ММА Усман срещу Дос Аньос на финала на The Ultimate Fighter
0

Усман срещу Дос Аньос на финала на The Ultimate Fighter

Усман срещу Дос Аньос на финала на The Ultimate Fighter
0

Финалът на настоящия сезон на The Ultimate Fighter вече има своята главна битка. Бившият шампион в лека категория Рафаел Дос Аньос ще се изправи срещу един от най-перспективните бойци в UFC – Камару Усман.  Двамата ще премерят сили в главната битка за вечерта на The Ultimate Fighter Finale. Финалът на този сезон на бойното реалити шоу ще се проведе в Лас Вегас, Невада на 29-ти Ноември.

Камару Усман ще търси деветата си поредна победа. Последните две победи на „Нигерийския кошмар“ са срещу Демиан Майа и Емил Мийк. Камару бе избран от UFC, като заместник на Тайрън Уудли или Дарън Тил, при евентуално отпадане на някой от двамата преди двубоя им за шампионската титла до 77кг.

Дос Аньос се завръща в Октагона след като бе победен Колби Ковингтън на UFC 225. Преди да загуби битката за времената титла до 77кг. срещу Колби, бразилецът беше в серия от три поредни победи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".