Начало ММА Вандерлей Силва обяви, и после изтри, впечатляваща бойна карта (ВИДЕО и СНИМКА)
0

Вандерлей Силва обяви, и после изтри, впечатляваща бойна карта (ВИДЕО и СНИМКА)

Вандерлей Силва обяви, и после изтри, впечатляваща бойна карта (ВИДЕО и СНИМКА)
0

Бразилската легенда Вандерлей Силва промотира гала-вечер с три очаквани с огромен интерес от феновете двубоя, но малко по-късно изтри публикацията си.

Единият мач е реванш между него и друга легенда – Витор Белфорт, а съвместни основни събития за вечерта, според него, ще бъдат повторения на сблъсъците Тито Ортиз – Рашард Евънс и Фабрисио Вердум – Фьодор Емелианенко. Слива сподели с последователите си в социалните медии плакат за събитието, като в него се посочва и “специален музикален гост”, а датата и мястото на провеждането са 21 ноември в град Дезърт Хот Спрингс в Калифорния (САЩ).

Час по-късно, обаче, Вандерлей Силва изтри публикацията си, но тя вече предизвика огромно вълнение у феновете.

Междувременно, неговият мениджър Рафаел Кордейро потвърди новината с друга публикация. Той е в Калифорния, където работи с Майк Тайсън за мача му срещу Рой Джоунс младши. Във видео Кордейро показа същия плакат на телефона си и каза на Белфорт: “Хайде, човече, да направим този мач”. В отговор пък легендата отвръща: “Ще се случи, във фурната е, пече се. Да направим реванша на века. Ще получите най-добрия мач на столетието”.