Начало ММА Вече няма пречки! Тухугов и Лобов все по-близо до бой
0

Вече няма пречки! Тухугов и Лобов все по-близо до бой

Вече няма пречки! Тухугов и Лобов все по-близо до бой
0

Големите врагове Артьом Лобов и Зубайра Тухугов може най-накрая да се изправят един срещу друг. Готовност да организира този двубой изрази руската промоутърска организация АСА.

„Ако говорим за интересни сблъсъци, ще се радваме да организираме двубой на Зубайра Тухугов срещу Артем Лобов в рамките на АСА. Скоро ще се появят новини за лигата и нови интересни проекти“, каза президентът на организацията Алексей Яценко.

Враждата на Тухугов и Лобов започна от момента на конфронтацията на техните „по-големи братя” Хабиб Нурмагомедов и Конор Макгрегор. „Клановата вражда“ във вихъра си през април 2018 г., когато Нурмагомедов, заедно с екипа си, включително Тухогов, нападна Лобов. После дойде незабавна реакция от другата страна. Макгрегор с няколко души, сред които и Лобов, нападнаха автобус, в който бяха Хабиб и антуража му.

В крайна сметка битката между Тухугов и Лобов бе насрочена за 27 октомври като част от UFC Fight Night 138, но случилото се след Нурмагомедов – Макгрегър доведе до наказания. Тухугов отнесе 12 месеца забрана да се бие в САЩ.

Лобов пък вече не е част от UFC. Така вече няма никакви пречки срещата помежду им да се състои в Русия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.