Начало ММА Ветори нападна „симуланта“ Робърсън в лобито на хотел (ВИДЕО)
0

Ветори нападна „симуланта“ Робърсън в лобито на хотел (ВИДЕО)

Ветори нападна „симуланта“ Робърсън в лобито на хотел (ВИДЕО)
0

Марвин Ветори не сдържа нервите си, след като втори негов двубой беше отменен от март насам, и се нахвърли на Карл Робърсън насред лобито на хотел.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на вчерашното събитие на UFC, но Робърсън се оказа единственият боец от картата, който не може да влезе в категорията си, и на следващия ден се разболя. След това двубоят беше отменен по „медицински причини“, като Ветори не повярва на тази история и потърси саморазправа със съперника си.

Той се засече с Робърсън в хотела, в който и двамата бяха настанени, като тръгна да му търси обяснение и само намесата на охраната предотврати сериозен инцидент между двамата. Инцидентът беше заснет от нутрициуниста на Ветори – Матео Каподальо, който сподели видео от него в Instagram.

„Да се бием, мамка ти! Изглеждаш като да можеш да се биеш, мамка ти, бий се, мамка ти, страхливец такъв! Пет ши*ани месеца подготовка! Бий се, бий се с мен сега!“, крещи разгневеният Ветори във видеото, докато охраната се опитва да го отдалечи от Робърсън.