Начало ММА Волкановски готви „истинската си версия“ за реванша с Топурия

Волкановски готви „истинската си версия“ за реванша с Топурия

Волкановски готви „истинската си версия“ за реванша с Топурия
0

Алекс Волкановски (26:4) продължава да преследва своя шанс за реванш срещу Илия Топурия (15:0), след като през февруари сдаде титлата си в „перо“, като така натрупа три загуби в четири мача, макар и две от тях да бяха в лека категория срещу Ислам Махачев (25:1). Това постави под въпрос бъдещето му в UFC, тъй като мнозина заподозряха, че 35-годишният австралиец е изгубил част от уменията си, с които доминираше толкова дълго време в дивизията.

Илия е великолепен боец, но нека го видим срещу следващия Волкановски – онзи истинският Волкановски. Гарантирам ви, че ще го видите и тогава ще проверим как ще се справи Илия. Не искам да го подценявам, защото не казвам, че няма какво да направи, защото очевидно има тежки ръце и добри умения, но ми се ще да го тествам с най-добрата ми версия или срещу всички останали момчета от върха в дивизията, за да се докаже“, коментира „Александър Велики“ пред The AllStar.

Първоначално планът бе двамата да си дадат реванш през лятото на стадион „Сантиаго Бернабеу“ в Мадрид, но изглежда с времето тази идея пропадна, защото краят на футболния сезон в Европа дойде, а Реал Мадрид ще си иска стадиона обратно само след два месеца. Това обаче не означава, че няма къде да се срещнат, а просто, че няма да е на една от най-големите арени в историята на MMA.