Начало ММА Волкановски: Просто ще смиря Илия Топурия

Волкановски: Просто ще смиря Илия Топурия

Волкановски: Просто ще смиря Илия Топурия
0

Шампионът в категория „перо“ на UFC Александър Волкановски се подготвя за поредна защита на титлата си, този път негов противник ще бъде Илия Топурия.

Волкановски (26-3 MMA, 13-2 UFC) защитава титлата си срещу Топурия (14-0 MMA, 6-0 UFC) в главното събитие на UFC 298 , което ще се проведе в Honda Center в Анахайм, Калифорния.

Той е непобеден, той говори, разбирате какво имам предвид, а хората просто се смеят“, каза Волкановски пред „FREESTYLE BENDER“. За мен аз трябва да играя опитния шампион и просто ще смиря пича. Така че за мен, аз съм като, времето ще покаже. На следващата пресконференция, след няколко дни, неговите думи ще бъдат много по-различни.

Топурия, чието самочувствие се покачва, наскоро актуализира биографията си в Instagram на „UFC Световен шампион“ и „Непобеден 15-0“, което означава, че той вече се смята за победтел на UFC 298.

Някой ще трябва да отиде в биографията си в Instagram и да я промени, буквално сам. Какво смиряващо преживяване ще бъде това и ще се уверя – не искам мениджърът, обучителите или жена му да го правят. Искам той лично да промени това на 14-1 и „претендент“ или каквото и да е.“