Начало ММА Нурмагомедов е счупил стъпалото си 3 седмици преди UFC 254

Нурмагомедов е счупил стъпалото си 3 седмици преди UFC 254

Нурмагомедов е счупил стъпалото си 3 седмици преди UFC 254
0

Понякога се чудим дали Хабиб Нурмагомедов изобщо е човек. Най-добрият ММА боец в лека категория е криел, че стъпалото му е счупено през последните 3 седмици.

Новината съобщи Дейна Уайт, докато се изказваше ласкаво по адрес на „Орела“ на пресконференцията след UFC 254.

„Ние всички трябва да сме щастливи, че видяхме Хабиб да се бие тази вечер.“

„Вие не знаете, но той беше в болница. Счупи си стъпалото – два счупени пръста и кост на крака, а дори не промълви да се откаже. Не каза на абсолютно никого. Разкарваше се наляво-надясно все едно му няма нищо“, сподели шокираният Дейна Уайт.

„Нурмагомедов е най-тегавият тип на тази планета. Нека всички го оставим да се излекува. Не от физическите рани, а от душевната болка. Той е №1 за всички категории. Ако боецът иска мач, аз му го давам. Не карам насила никого. Просто трябва да оценим момента и че имахме възможността да го гледаме“, допълни президентът на UFC.

Хабиб победи Джъстин Гейджи в главното събитие на UFC 254 и обяви, че се оттегля. Дагестанецът е дал дума на майка си това да е единствената битка след кончината на баща му Абдулманап.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.