Начало ММА Хабиб: Конър не заслужава реванш, целя се в три имена

Хабиб: Конър не заслужава реванш, целя се в три имена

Хабиб: Конър не заслужава реванш, целя се в три имена
0

Шампионът на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов (27-0-0) призна, че има само три имена, които силно го интересуват преди руснакът да се откаже от професионалния спорт.

За последно Хабиб се би в началото на октомври миналата година, когато защити успешно и безапелационно титлата си срещу Конър МакГрегър.

Оттогава се изговори и изписа много каква ще бъде следващата крачка на 30-годишния шампион, но едва вчера дагестанецът метна светлина върху плановете си.

„Имам голям отбор. Баща ми, Хавиер Мендес, мениджърството. И всеки от тях мисли по малко различен начин. Но когато атлетическата комисия вземе решението си, всички ще седнем заедно и ще решим какво да правим“, рече Хабиб, който в края на месеца очаква присъдата на Атлетическата комисия на щата Невада за случките след срещата му с МакГрегър.

„Но моето мнение е, че Конър не заслужава реванш, защото се предаде. Мачът изобщо не бе оспорван. Доминирах във всеки един аспект и заслужено победих. Защо ни е реванш?

Хората забравиха за Нейт Диас, затова той започна да говори всичките тези глупости чрез социалните мрежи. Колко загуби има той? 11 или 12? Всички топ бойци са го побеждавали. Забравете го.

Не знам кога ще се пенсионирам, но пред това искам да изляза срещу Джордж Сейнт-Пиер, Тони Фъргюсън и Флойд Мейуедър. След това ще мога да се оттегля като най-великия за всички времена.

Джордж е голямо име и искам да се изправя срещу малко по-грамаден опонент. Ако се бием някой ден, трябва да е мач в лека категория, иначе той ще бъде много по-голям от мен.

Флойд вече е стар. Ако се бия срещу млади боксьори по боксови правила, разбира се че ще ми бъде много трудно. Хора като „Канело“ или Головкин, те са изключително опасни“ сподели шампионът на UFC.

twitter.com