Начало ММА Хабиб: Наслаждавах се на моментите, когато удрях Конър в лицето
0

Хабиб: Наслаждавах се на моментите, когато удрях Конър в лицето

Хабиб: Наслаждавах се на моментите, когато удрях Конър в лицето
0

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов участва в „Q&A“ сесия (въпроси и отговори) в Мелбърн, Австралия и разказа детайли историческата победа над Конър Макгрегър на UFC 229.

„Изгубих контрол. Говорих с баща ми преди битката и той каза, че трябва да се отпусна и да не слушам Конър. След като баща ми се опита да ме нахока за случилото се след двубоя му казах, че не сме говорили за държанието ми преди и по време на двубоя, а не за това, което ще се случи след него. Забавлявах се, когато го удрях лицето. Чувството беше много хубаво, повярвайте ми.“, сподели Хабиб и публиката в залата избухна в смях.

„Всеки път, когато го удрях, се наслаждавах на момента. Призовавах го да говорим сега. Казах му, че това не е спаринг и ще продължа с налагането, но той явно не разбираше английския ми.“, добави „Орела“.

Конър, Хабиб и отборите им все още не са получили наказанията си от Атлетическата комисия на Невада за сбиването след UFC 229, но дагестанецът очаква дълга „присъда“. Ето какво сподели Нурмагомедов в друго интервю.

„Имам насрочена дата за дело на 29-ти януари. Може би ще ми дадат девет месеца или една година.“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.