Начало Кикбокс и муай тай Хол, Верхувен, Аспинал и Оукс премериха кой от тях удря по-здраво (ВИДЕО)

Хол, Верхувен, Аспинал и Оукс премериха кой от тях удря по-здраво (ВИДЕО)

Хол, Верхувен, Аспинал и Оукс премериха кой от тях удря по-здраво (ВИДЕО)
0

В света има един-единствен общоприет начин мъжете да си мерим силата и той е като удряме крушата. Няма карнавал в историята, който да не предлага тази машина, за да може хората да си ги мерят между блъскащите колички и захарния памук. Нещата обаче стават сериозни, когато зад крушата застанат професионални атлети от ранга на Еди Хол, Рико Верхувен, Том Аспинал и Джейк Оукс. Всеки един от тях е достигнал някои от най-високите върхове в спорта, така че определено е любопитно да проверим силата на ударите им.

Четиримата в изминалата седмица са изключително активни в социалните мрежи, за да споделят снимки и видеа от общите си тренировки. Именно на една от тях решиха да направят тази атрактивна демонстрация.

Пръв на линията застана най-силният мъж на планетата. След няколко опита той спря брояча на 901 точки.

После междинния шампион на UFC в тежка категория се нареди. Неговият най-добър удар бе 888 точки.

Суперзвездата на кикбокса застана трети, а неговият хайскор бе 876.

Накрая най-лекият на килограми, но най-бърз от четиримата застана пред машината. Европейският шампион по кикбокс отчете 875 пункта, за да опровергае първоначалните им прогнози, че може да превърти играта със скорост.

След това те се пробваха с неудобните си ръце и дори с краката, но фактът, че крушата е поставена високо сякаш не даде достатъчно ясна представа за силата, когато целта е бедрото на противника.