Начало ММА Холивудска актриса в топ форма за ММА филм (СНИМКИ)
0

Холивудска актриса в топ форма за ММА филм (СНИМКИ)

Холивудска актриса в топ форма за ММА филм (СНИМКИ)
0

Холивудската суперзвезда Хали Бери подлуди феновете си със нимки, на които показва резултатите от подготовката си за поредната роля.

53-годишната актриса тренира здраво за образа на бившата ММА състезателка Джаки Джъстис в лентата „Bruised“ („Насинена“). Тя сподели в Instagram снимки, на които демонстрира коремната си мускулатура, като определено изглежда доволна от постигнатите резултати:

„Честит фитнес петък на всички! Няма по-хубаво усещане от това да си поставиш цел и да я покориш. Една от моите беше за филма „Bruised“? Здрави плочки – днес? Най-накрая ги имам и се чувствам невероятно! Този фитнес петък ви насърчавам да си поставите летва. Каква е вашата цел във фитнеса? Поставете летвата по-високо, отколкото смятате, че можете, споделете я в коментарите и я спазете. Работата няма да е лесна, но резултатите? Струват си всяка проклета секунда. Междувременно можете да видите още малко от тренировките ми за филма, благодарение на треньора ми Мубарак Малик, известен като „Бар“, и подложете на тест воина в себе си! Честит петък“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.