Начало ММА Холоуей назова най-трудния си съперник
0

Холоуей назова най-трудния си съперник

Холоуей назова най-трудния си съперник
0

Шампионът на UFC в категория перо Макс Холоуей назова кой боец му е създал най-много проблеми в клетката. Изненадващо или не, най-трудната битка на хаваецът се е състояла много преди той да спечели пояса и не е с участието на Конър Макгрегър или Дъстин Порие.

„Най-трудният ми съперник към днешна дата остава Андре Фили. Той е най-силният удряч, който съм срещал. Определено може да те разклати. Той също е самоанец, може би затова удря толкова тежко“, сподели „Благословения“ преди битката му с Алекс Волкановски.

През 2014 г. Фили и Холоуей премериха сили на събитието UFC 172. Макс тогава загуби първия рунд и бе повален на няколко пъти, но в третата част обърна хода на двубоя, когато се докопа до врата на опонента му и го отказа със задушаващата техника гилотина. Холоуей записа втора поредна победа, а след тази над Фили последваха и още 11.

Припоменте си този зрелищен двубой и загрейте за поредната защита на Холоуей срещу Алекандър Волкановски този уикенд:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.