Начало ММА Задушилият братовчеда на Хабиб се поздрави с бонус

Задушилият братовчеда на Хабиб се поздрави с бонус

Задушилият братовчеда на Хабиб се поздрави с бонус
0

Тежките битки от UFC в Москва приключиха и е ред на забавната част – парите. Дейна Уайт и компания решиха кои бойци да приберат солидните бонуси в размер на 50 хиляди долара. За представяне на вечерта се присъждат два чека.

Единият прибира Давид Зеуада за страхотната си задушаваща техника с крака (триъгълник), с помощта на която накара братовчеда на Хабиб Нурмагомедов – Абубакар, да се предаде. Далеч от мечтан дебют за дагестанеца, при това на родна земя…

Другият тлъст чек за отлична игра става притежание на Магомед Анкалаев. Руснакът изпрати „в орбита“ брадичката на Далча Лунджиамбула.

За най-атрактивен мач на вечерта е определено главното събитие между Забит Магомедшарипов и Келвин Катар. Двамата ще се поздравят с допълнителни средства за себераздаването. Двубоят беше изключително равностоен до самия край. Все пак фаворитът Забиб успя да грабне победата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.