Начало Други Без победа за българските джудисти в Париж
0

Без победа за българските джудисти в Париж

Без победа за българските джудисти в Париж
0
Без победа завършиха българските джудисти на Гранд шлем в Париж през уикенда. Седмият в категория до 81 кг от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през миналата година Ивайло Иванов загуби във втория кръг от грузинеца Зебеда Рехвиашвили със златна точка и шидо. Рехвиашвили стигна до финала, където беше победен от холандеца Франк де Вит.

Другите ни двама представители при мъжете – Янислав Герчев (60 кг) и Божидар Темелков (66 кг), също не успяха да продължат напред в своите категории в събота.

Сребърната медалистка в категория до 57 кг. от Европейското първенство през миналата година Ивелина Илиева, която единствена трябваше да ни представя при дамите в Париж, в последния момент реши да не участва, след като с треньора й Свилен Скерлев са преценили, че е по-добре да не рискуват заради контузията, която лекува Илиева. Хасковлийката получи травма (частично разкъсване на странична връзка на лявото коляно) в началото на януари на лагер в Австрия, заради която пропусна и Европейската открита купа в София на 4 и 5 февруари.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.