Начало Други Безплатна индивидуална консултация за добро здраве с Ванко Георгиев (PUMP&RUN)
0

Безплатна индивидуална консултация за добро здраве с Ванко Георгиев (PUMP&RUN)

Безплатна индивидуална консултация за добро здраве с Ванко Георгиев (PUMP&RUN)
0

Как ще изкарате празниците – може би повечето от Вас ще са на маса и ще започват да тренират по-усилено с идването на новата 2018 година?

PROTEINbar and Shop – Студентски град и PUMP&RUN организират БЕЗПЛАТНИ ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ, имащи за цел да помогнат на колкото се може повече хора, да се справят със спортните си цели – хранителни режими, тренировки и най-вече мотивация. „Консултациите ще бъдат в полза на всеки, който би желал да промени начинът си на хранене и иска да се чувства перфектно в собственото си тяло”, споделят организаторите. За всички нас е важно, 365 дни в годината да правим всичко възможно да подобрим здравето и тонуса си.
Повече от 10 години Ванко Георгиев (PUMP&RUN) се занимава с нестандартни тренировки, които имат за цел да поддържат целогодишно спортната форма, даваща самочувствие, висока обмяна, добро кръвоснабдяване и жизненост . Методиката му помага на всички хора трениращи по нея, да се чувстват и изглеждат добре без да изпадат в крайности.

Заповядайте на 06.01.2018г. в PROTEINbar and Shop в Студентски град на ул.”Академик Стефан Младенов 46” от 13.00ч. до 17.00ч. , където професионалният треньор Ванко Георгиев ( PUMP&RUN) ще отговори на всички ваши въпроси и ще Ви даде най-правилните съвети.