Начало Други България с 4 медала на силен турнир по пумсе

България с 4 медала на силен турнир по пумсе

България с 4 медала на силен турнир по пумсе
0

В надпреварата участваха над 600 състезатели

Българските състезатели се представиха повече от успешно на силния международен турнир по пумсе – British Open 2020, който се проведе в Лондон през уикенда. Състезателите на СКТ „Файър – София“ по пумсе се завърнаха от с 4 бронзови медала от 6 родни участници.

Христо Върбанов ликува с бронза в индивидуалното. В същата дисциплина, но при по-малките, бронз взе и Франки Рахмани. Той ликува и с медал отборно кадети до 14 г., заедно с Боян Русев и Лео Харисън.  Женският ни отбор до 30 г. в състав Ния Цанкова, Симона Григорова и Виктория Велкова се поздрави също стигна до третото място. Боян Русев зае престижното 5-о място индивидуално, а Ния Цанкова се нареди 8-а в същата дисциплина при жените.

Освен отличията, нашите състезатели се класираха и на още 6 финала в различните дисциплини. Припомняме ви, че организаторите бяха изпратили специална покана за участие към българските представители. Освен това съдийката Ирен Върбанова бе избрана за член на съдийската колегия, като тя също взе участие на British Open 2020.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.