Начало Други Боксови звезди помогнаха на блъсната жена
0

Боксови звезди помогнаха на блъсната жена

Боксови звезди помогнаха на блъсната жена
0

Крис Юбанк и Дейвид Хей се оказаха на правилното място в правилния момент, за да помогнат на пострадала при катастрофа жена.

Двамата станаха свидетели на инцидент, при който момиче беше блъснато, докато пресича улица в Лондон. На видео от случката се вижда как бившата звезда в средна категория се притича на помощ на пострадалата и след това започва да търси изгубения ѝ телефон.

“Чух някакъв удар зад себе си, обърнах се да видя какво стана. Разбрах, че има някакъв проблем и изтичах да помогна на момичето. Болеше я кракът, но изглежда не беше пострадала сериозно”, каза пред “Сън” Юбанк.

По стечение на обстоятелствата, на същото място и по същото време се озова и Дейвид Хей, който насочи пристигащата линейка посоката на пострадалото момиче.

Въпросната дама, 25-годишната стажантка в адвокатска кантора Арманди, изобщо не е разбрала кои са спасителите ѝ.

“Паднах на пътя и някой ми помогна да стана, не знаех кой е. Постоянно ме питаше дали съм добре. След около 10 минути някой ми подшушна, че човекът е известен. Сега вече осъзнавам, че това е бил Крис Юбанк. След това и Дейвид Хей се появи и попита дали всичко е наред. Но историята ми е малко мъглява”, каза тя пред “Сън”.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.