Начало Други „Делта гард“ фаворит за купата на Габрово
0

„Делта гард“ фаворит за купата на Габрово

„Делта гард“ фаворит за купата на Габрово
0

Отборът на „Делта Гард“ е фаворит и ще се бори за спечелването на XXV-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

Повод за това дават постигнатите до сега резултати в група 1 на най-атрактивната надпревара, събираща любителите на футболната игра в габровската зала „Орловец“ в началото на всяка година, и фактът че съставът на „гардовете“ е единственият тим в надпреварата, който не е допуснал попадение в собствената си врата.

В първите си две срещи до момента от предварителната група, момчетата на „Делта Гард“ записаха два успеха, опазвайки мрежата си суха и оглавявайки класирането.

С резултат 2:0 бе победен „Чардафон 1919“, а изразителна победа със 7:0 бе постигната срещу класиралия се на 5-то място в миналогодишното издание на турнира тим на „Община Дряново“, което им осигури място сред най-добрите на осминафиналите на турнира.

Преди изиграването на последния мач от груповата фаза на шампионата срещу „Виктория“ в четвъртък вечерта, съставът на „Делта Гард“ е с максимален брой точки и ще търси поредния си успех, за да зарадва верните си почитетели и мениджърския състав, начело с представителя на „Делта Гард“ ООД Николай Минчев.

Показаният дух в играта, броят на зрителите, посещаващи футболните спектакли на отбора, подкрепата и интереса, показван към тях от страна на публиката, без съмнение превръщат отбора в един от основните претенденти за спечелването на Купата на Община Габрово.