Начало Други Денислав Иванов – носител на европейската купа в Румъния
0

Денислав Иванов – носител на европейската купа в Румъния

Денислав Иванов – носител на европейската купа в Румъния
0

Денислав Иванов в джудото в категория до 60 кг. постигна поредният си голям успех! Този път Денислав спечели златен медал от европейската купа до 21 г. по джудо, която се проведе в Румъния.

Иванов започна срещу представител на Румъния, COLT Marius, като стигна до победата след IPPON.

Втората му среща към върха беше отновно срещу представител на Румъния, този път това беше ALBU Alin. Победа за нашето момче.

В третата му срещата, която беше и полуфинал, Денислав излезе срещу представителят на Израел – GOLOMB Tomer. Отново страхотна победа и продължаване към финала.

Там, на финала, Денислав Иванов срещна BINHAK Tomas от Чехия и разбира се победата беше за нашата българска гордост в джудото.

Със спечелването на този медал, Денислав отново показва класа си и, че е един от най-добрите ни джудисти изобщо, въпреки крехките си години. Очакваме го с нетърпение и в състезанията за мъже, като разбира се голямата цел е – олимпиадата в Токио през 2020.

Освен златното отличие, други наши представители спечелиха също медали:

Сребърното отличие за България спечели Арман Мартиросян при 66-килограмовите. Дамите ни също се отчетоха с медал в Румъния. Извоюва го Натали Сосерова в кат. до 48 кг, където се нареди трета.