Начало Други Джейсън Найт предизвика Поли Малиняджи на боксов мач

Джейсън Найт предизвика Поли Малиняджи на боксов мач

Джейсън Найт предизвика Поли Малиняджи на боксов мач
0

През изминалия уикенд Джейсън Найт записа първата си победа в боевете с голи ръце, побеждавайки Артьом Лобов в главната битка на „Bare Knuckle Fighting Championship 9“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Show of hands!! Who won some money last night??? Who bet on the wrong horse?? #bkfc9

Публикация, споделена от Jason Knight (@jtkthekid) на

Сега бившият ММА боец иска да използва набраната инерция и отправи покана към друго известно име – Поли Малиняджи.

Бившият световен шампион по бокс дебютира в BKFC това лято, но загуби от Артьом Лобов чрез единодушно решение. След срещата американецът от италиански произход сподели, че е получил тежки счупвания на ръцете си и се оттегля от боевете с голи ръце, но предложението на Найт предизвика интерес у „Магьосника“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@paulmalignaggi I know u don’t want to fight BKFC again but what would u say to a boxing fight ?? I have no prior pro boxing matches but I bet I can school you at your own game!!

Публикация, споделена от Jason Knight (@jtkthekid) на

„Поли, знам че вече не искаш да се биеш в BKFC, но какво ще кажеш за един боксов мач? Нямам предишен опит в това, но съм сигурен, че мога да те науча на много неща в собствената ти игра“, бе посланието на 27-годишния Найт.

Отговорът на 38-годишния Малиняджи не се забави, но той постави едно важно условие:

„Поздравления за победата тази събота. Нямах възможността да гледам целия мач, но видях избрани моменти и си личеше, че си направил някои промени. Бе дисциплиниран и знаеше какво и кога да правиш. Иска ми се ръцете ми да бяха в по-добро състояние, за да могат да оцелеят след още един такъв мач.

За съжаление имам хронично проблеми и множество травми на ръцете и не искам да рискувам. Ако има заинтересувана трета страна, която би искала да ни види един срещу друг с боксови ръкавици и парите си заслужават, то аз съм за“, отговори Малиняджи, оставяйки вратата отворена за евентуални преговори.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.