Начало Други Футболисти и фенове подават ръка на ММА боец и неговата кауза

Футболисти и фенове подават ръка на ММА боец и неговата кауза

Футболисти и фенове подават ръка на ММА боец и неговата кауза
0

Футболисти и фенове на „Левски“ решиха да подадат ръка на бившия ММА боец Светослав Самуилов и неговата мисия да изгради зала с уреди за упражнения и рехабилитация на деца с увреждания в Русе. Каузата бе прегърната от „сини“ привърженици от групата „Uncensored“ (б.а. – „Левски без цензура“), които организират 1-вия Благотворителен турнир по мини футбол „Подай ръка на мечтите“.

Надпреварата е днес с начало 17:00 часа и ще се проведе на игрищата на ДИТ Спорт в квартал Драгалевци. Според регламента 16-те отбора са разделени в четири групи. Предлагаме ви пълен жребий и програма:

Турнирът ще започне с две демонстративни срещи, в които сборен отбор от феновете ще премери сили срещу ветарани на „Левски“ и срещу юношески тим на „сините“. Очакват се да присъстват известни лица от клубната история на „Левски“.

Светослав Самуилов-Сисо ще пътува от Русе специално, за да присъства на събитието. Бившият ММА боец е прикован повече от 7 години в инвалидна количка след пътно-транспортен инцидент. Русенецът, който има десетки медали по борба, граплинг и 8 победи на ММА ринга, в момента е треньор по бойни спортове. От известно време той се опитва да осъществи своя кауза – изграждането на зала с уреди и занятия за рехабилитация на деца с увреждания.

Средставата за каузата на Сисо ще се събират от такса-участие, дарителските кутии, които ще има по време на турнира, както и артикули, които ще се продават в залата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.