Начало Други Известен кечист се оплака: Бях упоен и изнасилен от жена
0

Известен кечист се оплака: Бях упоен и изнасилен от жена

Известен кечист се оплака: Бях упоен и изнасилен от жена
0

145-килограмовият кечист Кийт Лий обяви, че е бил изнасилен от жена. Инцидентът е станал в един караоке бар в Тексас през 2016 или 2017 г. Мускулестият мъжага не помни точно датата, тъй като по думите му е бил упоен.

„Изпях една песен и към масата ми се присъедини млада жена. Разговорът с нея беше интересен, а тя показа заинтересованост към сексуален контакт. Аз отказах. Изпях още една песен, а когато се върнах на масата, тя ме чакаше с две напитки“, обясни Лий.

След това не помня нищо. Знам, че се събудих чисто гол в леглото в хотелската си стая. Бях объркан и паникьосан. За щастие портфейлът и телефонът ми бяха при мен. Абсолютно всеки човек по такъв начин може да стане жертва на сексуално насилие. Просто трябва да му поставят нещо в питието“, допълни кечистът.

В социалните мрежи той беше критикуван, но отговорът му прекрати всички опити да бъде упрекван: „Сигурно искате и детайли какво се е случило. Бях упоен и изнасилен. Това помня и това мога да кажа. Насилието си е насилие, как иначе да го нарека.“