Начало Други Кечист предупреди ММА бойците да внимават с амбициите
0

Кечист предупреди ММА бойците да внимават с амбициите

Кечист предупреди ММА бойците да внимават с амбициите
0

Един от участниците в WWE – Мат Ридъл предупреди звездите от света на смесените бойни изкуства да не се самозалъгват, че би им било лесно в света на кеча.

През годините този преход, за кратко или за по-дълго, е правен от много бойци, като в последно време подобни желания изразиха имена като Колби Ковингтън, Хенри Сехудо, Аманда Нунеш и Пейдж Ванзант. Според 34-годишния Ридъл, който между 2008 г. и 2014 г. записа 8 победи и 3 загуби като професионален ММА боец, реалността е по-различна от представите на повечето бойци.

„Ако си талантлив спортист и си харизматичен, лесно можеш да скочиш в развлекателния спорт. В същото време, кечът не е от нещата, които се получават лесно. Феновете, както тези в ММА, могат да бъдат брутални. Ако се издъниш или не правиш нещата правилно, могат да са много студени. Те всичките са много харизматични, истински звезди, невероятни атлети и бойци. Но това е процес. Когато започнах, можех да правя всички движения и си мислех: „Това ще бъде лесно. Аз съм супер атлетичен и смятам, че мога да говоря“. Но когато си на ринга е съвсем различно. Ще ми се да кажа: „Ако си ММА боец – идвай веднага“. Но за да си добър кечист трябва да обичаш това“, сподели опита си Ридъл.