Начало Други Клуб „Fearless“ с благотворителен турнир в помощ на животни

Клуб „Fearless“ с благотворителен турнир в помощ на животни

Клуб „Fearless“ с благотворителен турнир в помощ на животни
0

Боен клуб „Fearless“ организираме за трети път приятелски спаринги в стойка при отворени врати за всички, които искат да обменят опит без значение от нивото. За първи път това събитие ще бъде и с благотворителна насоченост под надслов: From Beasts to Animals in need! Всеки, който има желание може да помогне в събирането на средства в подкрепа на организация „Помощ за животните – Дара“.

Нашите приятели от „Fearless“ съобщават, че датата на благотворителната изява е 29 януари от 19:00 до 22:00 часа, а адресът е: ул. „Полк. Стоян Топузов“ № 6, ж.к. „Люлин“ 7, 79 СУ.

Който има желание, може да дари средства по следната сметка: Non profit organization Help for animals – DARA IBAN: BG20 FINV 91501215601341 SWIFT: FINVBGSF Bank: First Investment Bank PayPal address: seslavtsy@gmail.com

„Ние от клуб „Fearless“ вярваме, че едно от направленията на спорта е да ни изгражда като личности и да ни учи да помагаме на по-слабите и тези в нужда, а спортистите трябва да бъдат за пример на обществото!

Благодарим предварително на всички, които ще се отзоват и ще покажат и другата страна на бойните спортове!“, допълват от клуба.

Повече за събитието – ТУК!

тагове: