Начало Други Клуб Гладиатор триумфира на таекуондо турнира в Дупница

Клуб Гладиатор триумфира на таекуондо турнира в Дупница

Клуб Гладиатор триумфира на таекуондо турнира в Дупница
0

Възпитаниците на СК “Гладиатор” триумфираха на международния турнир по таекуондо – “Дупница Оупън”. Местният тим спечели отборната надпревара при групи: кадети, юноши и девойки, мъже и жени. Заслужено възпитаниците на Христо Михалчев станаха първи в генералното класиране.

В надпреварата взеха участие 418 състезатели от 40 отбора. Първият по рода си шампионат от такъв мащаб в Дупница посетиха представители на Албания, България, Гърция, Северна Македония и Сърбия. Намеренията на организаторите са турнирът да стане традиционен и с всяка година бройката на участниците да се увеличава.

Така приключи първият полусезон от календара на Българска федерация по таекуондо. Следващото голямо състезание е Световното първенство за кадети в Ташкент, Узбекистан.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.