Начало Други Марио Богданов: Беше много трудно, но се справихме

Марио Богданов: Беше много трудно, но се справихме

Марио Богданов: Беше много трудно, но се справихме
0

Президентът на Българска Федерация Таекуон-До Марио Богданов изрази задоволството си от представянето на българските състезатели и от справянето с домакинството на Световно първенство по Таекуон-До ITF. 21-ият шампионат на планетата приключи вчера в пловдивската зала „Колодрума“. Участие в него взеха 1588 състезатели от 80 държави.

За българското представяне четете ТУК.

„Доволен съм от цялото ни представяне. Радостното е, че при младите имаме много медали, което е предпоставка за бъдещи успехи на международни турнири и първенства“, заяви Богданов.

Той отправи специални благодарности лично към вицепрезидента на федерацията Костадин Димитров и останалите нейни членове, към Организационния комитет и доброволците.

Благодаря на всички работещите неуморно хора за доброто ни представяне като домакини на този форум. Беше много трудно, но се справихме. За първи път в историята на световни шампионати има толкова състезатели и многобройни делегации“, добави Богданов, който по-рано този месец бе избран за нов мандат като вицепрезидент на Световната федерация – ITF и повишен в 8-ми дан.

Снимка: Митко Балабанов

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.