Начало Други Научете повече за бонусите в Betano с анализа на Betenemy

Научете повече за бонусите в Betano с анализа на Betenemy

Научете повече за бонусите в Betano с анализа на Betenemy
0

Най-вероятно знаете, че когато говорим за онлайн платформа за залози, то първият най-разглеждан елемент е именно бонусът. Защо? Анализаторите са на мнение, че именно това е в основата на всеки един бранд. Ето защо и клиентите могат да се възползват от специалния Betano бонус код от Betenemy с чиято помощ може да получите и много по-добри условия за игра. Не случайно бонусите са в основата на интерес – все пак сме сигурни, че никой не би отказал допълнителни средства за игра, с които могат да се инкасират печалби и най-важното – те могат да се теглят.

Бонусите се наложиха като практика и няма нито един клиент, който да не е получавал такъв, в това можем да бъдем сигурни. Освен това са и свободно предложение – тоест можем да ги откажем ако условията не ни допаднат. Това също е феномен, защото според статистиката, клиентите, които са се отказали от тях са единици.

Какви обаче са предложенията на този бранд? Най-важният въпрос е дали биха спечелили вниманието на родните почитатели на залози. Вече не е тайна, че този бранд е подал заявление за лицензиране на родната територия и преди да стартира своята практика, нека обърнем внимание какво можем да получим.

Започваме с обичайните предложения – стартов бонус за спорт и казино игри. Анализаторите посочват, че условията за изпълнение са разумни и със сигурност ще ни позволят да инкасираме добри печалби. Това не трябва да ни изненадва, все пак условията са поставени, за да е сигурно, че предоставените средства ще се използват по предназначение. До тук добре, но както споделихме в горните редове, това е само началото.

Следват някои по-специфични спортни бонуси като този за акумулаторни залози – секцията, в която избираме няколко срещи. В зависимост от избраните срещи и броят им, можем да повишим своята печалба, като тук не говорим за бонус за разиграване, а за бонус към самата инкасирана печалба. Да не забравяме, че нивото на трудност се редуцира  значително, защото в сила важат и някои допълнителни промоции като ранното изплащане за спортни залози – всеки път, когато любимият тим поведе с два гола разлика, то залогът се  смята за успешен.

Ще открием, че тази секция често се променя и се стреми да предостави някои по-добри коефициенти, а те неимоверно ще се отразят на крайния резултат. Благодарение на всичко това  ще получим и доста специални възможности, които няма да ни разочароват по никакъв начин. Няма как да посочим всички промоции, защото наистина количеството е много, но имате два варианта да се запознаете с тях – в анализаторската платформа от горните редове или просто да изчакате и да проверите с какво ще стартира оператора, когато придобие лиценз за  България.

Съществува и още един вариант, да играете през прокси и да проверите какви са офертите на различните пазари – не е трудно да се проверят промоциите за различните пазари, все пак този оператор отдавна прави фурор в Германия, Румъния и Португалия, следователно дори можем да направим лична проверка какво наистина се предлага на пазара. За съжаление не можем да бъдем категорични за стартиране на операцията, особено след като открием, че този процес отнема доста време, но както се досещаме, всичко това се случва единствено и само за  сигурността на клиентите.