Начало Други Nostabet: Пълно ръководство за free bets в Betway

Nostabet: Пълно ръководство за free bets в Betway

Nostabet: Пълно ръководство за free bets в Betway
0

Ако се чудите кой е този бранд, който раздава така наречените свободни, безплатни или фрии залози – има наистина много начини да се именуват – и най-вероятно го чувате за първи път, тогава нека обясним. Първо препоръчваме да се запознаете с някои от основните betway промоции и не е трудно да открием, че анализаторите дават доста високи оценки на всяка една от тях, особено след като цялото портфолио е изработено в полза на  клиентите.

Добре, но кои са тези играчи и защо не сте ги чували? На първо място трябва да обясним, че този оператор е известен в Европа, най-вече Англия и Германия, разполага с доста добра система и високи коефициенти, но преди всичко ще открием, че основният и действащ лиценз идва от Малта – меката на хазартната индустрия и добър сертификат за качество. Знаете ли коя е по-свирепата институция обаче? За да открием отговорът ще трябва да се насочим към родната комисия по хазарта, която не само дава много трудно лицензи, но е готова да го вземе при откриването на най-малката нередност.

Изненадали сте? Не би трябвало, причината да имаме толкова свирепи закони за опериране, не трябва да ни изненадва и по още една много важна причина – родният пазар повишава своята стойност, а ако започне да оперира на територията на страната, няма да има никакви проблеми да привлича клиенти от Източна Европа и разбира се – Азия. Нещо още по-важно е, че конкуренцията също ще се разшири, а това може да се случи единствено и само с помощта на добре познатите бонуси.

Точно по тази причина обръщаме внимание на безплатните залози, които брандът предлага и е поставил на първо място сред бонусите си,  при това  за спортните дисциплини. Какво трябва да запомним за тях и как изобщо функционират. На първо място ще открием, че безплатните залози имат една много специална функция – не изискват никакво превъртане и не дават ограничения (поне не винаги) относно избора на дерби.

Ще открием, че когато един бранд ни предлага безплатен залог, той ни предоставя една определена сума, може да ни избере дерби или  да ни остави свободно да изберем по наша преценка, а след това без никакви проблеми ще можем да направим напълно безплатен залог без никакви рискове. Тук е важно да посочим и още нещо – когато спечелим, получаваме само стойността на печалбата. Какво означава това, ако имаме залог от 20 лв. и ги поставим на мач с коефициент 2.00 при печалба получаваме сумата от 40 лв., но след като залогът не е бил  наш личен, чистата печалба е само 20 лв.

Логично е, че ако изгубим, не дължим абсолютно нищо, все пак това е есенцията на безплатните залози е да ни даде още един шанс. Посоченият бранд предлага такива като стартов бонус, но подозираме, че когато навлезе на територията на страната, очакваме това да се случи, можем да имаме и далеч по-високи стойности  – англичаните не са чак толкова облагодетелствани. Очакваме значително по-добри промоции и доста по-активно влияние на оператора, ако получи благословията да оперира на родна територия. Това обаче не е чак толкова лесна задача, но пък не трябва да забравяме, че самият бранд разполага с добре подготвена платформа, както и технология от някои от най-добрите лицензирани студиа.  Не можем да бъдем категорични кога спортните фенове ще получат още една свежа вълна от възможности за по-добри и смели спортни прогнози

тагове: