Начало Други ОЧАКВАЙТЕ: Световният шампион по бразилско джу джицу Лукас Лепри в предаването „BOEC.BG“ (ВИДЕО)

ОЧАКВАЙТЕ: Световният шампион по бразилско джу джицу Лукас Лепри в предаването „BOEC.BG“ (ВИДЕО)

ОЧАКВАЙТЕ: Световният шампион по бразилско джу джицу Лукас Лепри в предаването „BOEC.BG“ (ВИДЕО)
0

Осемкратният световен шампион по бразилско джу джицу при черните колани Лукас Лепри разказа за професионалните си успехи като състезател и треньор специално за зрителите на единственото телевизионното предаване за бойни спортове у нас – „BOEC.BG“.

Екипът на „BOEC.BG“ се срещна с майстора на удушаващите техники на Летище София, преди той да отлети обратно към Сверна Каролина, САЩ, където живее и предава знанията си. Той бе в Европа, за да вземе участие на откритото Европейско първенство. Паралено с това, „Убиеца на гиганти“ проведе технически семинари в 7 държави, като последната му спирка бе клуб „Victory One“ в Пловдив.

Не пропускайте репортажа на Борис Тонев и оператора Ангел Пешков тази неделя от 19:00 часа по Bulgaria ON AIR – единствено в предаването „BOEC.BG“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".