Начало Други Огромен интерес към турнир по джудо в Хасково (ГАЛЕРИЯ)

Огромен интерес към турнир по джудо в Хасково (ГАЛЕРИЯ)

Огромен интерес към турнир по джудо в Хасково (ГАЛЕРИЯ)
0

На 4-5 май в Хасково се проведе Вторият международен турнир по джудо, организиран от клуба по джудо в града на Богородица. Участие взеха 330 състезатели от 19 клуба от България и един от Катерини (Гърция). Всички те показаха най-доброто от себе си в спортна зала „Дружба“.

Състезанието беше открито от кмета на града – Добри Беливанов.

Той поздрави състезателите и връчи плакет на Продан Проданов, основоположник на джудото в Хасково, който получи и благодарствени плакети от Българска федерация по джудо и от Спортен клуб по джудо Хасково. Уважена бе и една от най-големите ни звезди в дисциплината – Ивелина Илиева.

Присъстващите окачествяват турнира като поредният голям празник на бойните изкуства в града. На всички призьори бяха връчени медали, а на клубовете победители в различните възрастови групи – купи.

Вижте галерия от събитието:

Снимки: Българска федерация по джудо

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.